Verkiezing van De Leukste Sportvereniging

De finale is afgelopen!

De finaleronde is afgelopen. U kunt nu niet meer stemmen.

De volgende sportverenigingen zijn uitgeroepen tot de leukste sportvereniging van hun provincie. Wie van hen wordt de landelijke winnaar?

De complete eindstand inclusief alle scores wordt direct na de Award Uitreiking gepubliceerd.

Provincie Naam Sportvereniging
Drenthe Rugbyclub Dwingeloo
Flevoland FC Almere
Friesland SC Heerenveen
Gelderland Ares HC
Groningen Algemene Groninger Studenten Roeivereniging Gyas
Limburg Voetbalvereniging DESM
Noord-Brabant                     EFC
Noord-Holland Only Friends
Overijssel VV Berkum
Utrecht Fletiomare MHC
Zeeland Judo Goes
Zuid-Holland Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

Bekijk hier de uitslag per provincie

Kom naar de Award Uitreiking!
Bij de Award Uitreiking die plaatsvindt op 27 oktober 2014 in het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche nemen de provinciewinnaars hun welverdiende Award in ontvangst. Bovendien wordt die dag onthuld welke sportvereniging is verkozen tot de Leukste Sportvereniging van Nederland en worden de winnaars van de Creativiteit Award onthuld.

Kaarten voor de Award Uitreiking zijn nu al beschikbaar. Provinciewinnaars en winnaars van de Creativiteit Award ontvangen een toegangskaart gratis. Extra kaarten kunnen worden besteld voor slechts  € 19,50 (excl. btw). Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop dus wees er snel bij en kom met het hele team!

Bestel uw kaarten en meer info

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 - 19:45 uur: Ontvangst met bubbels, koffie of thee

19:45 - 20:45 uur: Award Uitreiking & overhandiging cheque aan Spieren voor Spieren

20:45 - 21:15 uur: Gezellige borrel

Met het hele team naar de Award Uitreiking