Verkiezing van De Leukste Sportvereniging

Binnenkort start de finaleronde!

De finale van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging begint op 9 september 2014! Dat duurt nog...

Partner worden van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging?

Draagt uw organisatie de sportverenigingen in Nederland een warm hart toe? Neem dan nu contact op met Wilfred Romijn via wilfred@votecompany.nl voor de partnermogelijkheden.

De voordelen voor uw sportvereniging (bekijk de video)

)

Eerdere edities van de verkiezing

De Verkiezing van de Leukste Sportvereniging werd in 2012 gewonnen door Only Friends uit Amsterdam. Zij ontvingen de Award tijdens de Papendal Sport Parade, in samenwerking met NOC*NSF.

Bij de laatste editie van de verkiezing werd Haag Atletiek uit de gemeente Den Haag gehuldigd als de landelijke winnaar. Op 1 juli 2013 vond de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging in Kasteel De Hooge Vuursche.

Bekijk nu de volledige einduitslag van de landelijke finale.

Bekijk hier de foto's van de Feestelijke Award Uitreiking.