Partners

 

 

 

 

 

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl De Verkiezing van de Leukste Sportvereniging is voor Spieren voor Spieren een uitstekend platform om onder de aandacht te komen van sportverenigingen en haar leden.

 

Tegelijkertijd wordt via de verkiezing geld in gezameld voor Spieren voor Spieren. Tijdens de Award Uitreiking ontvangt Spieren voor Spieren van de organisatie van de verkiezing de cheque met de totale opbrengst.  

 

 

 

 

 

Sport FM

Sport FM is het informatieplatform voor sportorganisaties en sportbestuurders. Naast het magazine dat zes keer per jaar verschijnt, organiseren we events voor onder andere clubbestuurders. Daarnaast zijn we mediapartner van een aantal beurzen, zoals de Nationale Voetbal Vakbeurs en de Dag van de Sportaccommodaties.

 

Wij verbinden ons ook graag aan een verkiezing als De Leukste Sportvereniging. Deze verkiezing brengt bij veel sportverenigingen een positieve impuls teweeg in de soms zware tijden. De manier waarop sommige verenigingen hun best doen om de titel in de wacht te slepen, geeft aan dat er echt wat gaat leven binnen de club. Naast een eventuele eretitel zorgt het voor saamhorigheid binnen de club.

 

 

 

 

 

 

  

Wij Willen Sport

Wij Willen Sport is met dan 90.000 leden misschien wel de grootste online sportcommunity van Nederland. Lidmaatschap is helemaal gratis en dan ontvang je automatisch de nieuwsbrief met daarin mooie acties en enorme kortingen, vaak exclusief voor leden van Wij Willen Sport. Want hou je van sport, dan is Wij Willen Sport er voor jou! Logisch dus dat Wij Willen Sport partner is van deze verkiezing.

 

 

 

 

 

 

Organisatie

De organisatie is in handen van Vote Company, specialist in de ontwikkeling en realisatie van verkiezingen, awards en award uitreikingen. Deze organisatie stelt zich ten doel om uitblinkers en uitbkinkende organisaties zoals sportverenigingen een podium te bieden.

 

 

 

Partner worden van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging?

Draagt uw organisatie de sportverenigingen in Nederland een warm hart toe? Neem dan nu contact op met Wilfred Romijn via wilfred@votecompany.nl voor de partnermogelijkheden.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein