Verkiezing van De Leukste Sportvereniging

Verkiezing van De Leukste Sportvereniging

Op 7 september 2015 start de 4e editie van de Verkiezing van de Leuskte Sportvereniging! Welke sportvereniging wordt dit jaar uitgeroepen tot de Leukste Sportvereniging van uw gemeente? Of wordt uw favoriete sportvereniging misschien zelfs verkozen tot Leukste van de Provincie en... wie wint uw club de titel Leukste Sportvereniging van Nederland. Daarmee wordt uw sportvereniging de opvolger van Only Friends (winnaar in 2012), Haag Atletiek (winnaar in 2013) en Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (winnaar in 2014)?

 

 

Hoe werkt het?

 

Stap 1.  Bekijk welke sportverenigingen nu al genomineerd zijn. Staat uw favoriete sportvereniging er nog niet tussen, dan kunt u uw sportvereniging meteen aanmelden. Deelname is gratis.

 

Stap 2.  Stem zelf tussen 7 september en 11 oktober 2015 op uw favoriete sportvereniging via www.leukstesportvereniging.nl 

 

Stap 3.  Roep iedereen op om ook te stemmen, hier vindt u daarvoor handige tips en promotiemateriaal

 

Stap 4.  Kom naar de Award Uitreiking en neem de Award voor Leukste Sportvereniging van de gemeente, provincie of wie weet zelfs van Nederland in ontvangst. De Award Uitreiking vindt plaats in december 2015, is voor iedereen toegankelijk en dit jaar ontvangen ook alle gemeentewinnaars een Award tijdens de Award Uitreiking (meer info volgt).

 

Stap 5.  Ervaar na afloop van de verkiezing zelf de effecten van het winnen van een titel: trotse leden, apetrotse vrijwilligers, veel aandacht van de lokale en regionale media en... een toename van het aantal leden en sponsors!  

 

Start vandaag met de voorbereidingen en maak een planning voor een effectieve verkiezingscampagne. Wacht niet te lang want het aftellen tot de start van de verkiezing is begonnen, nog maar...

   

 

 

Lees hier meer over de vernieuwde opzet verkiezing. 

 

 

   

Wilt u ook een verkiezing of award uitreiking organiseren maar de organisatie aan een echte specialist uitbesteden? 

Neem dan nu contact op met Vote Company